Case de vanzare şi vile de vanzare in Neamț

Anunţuri imobiliare cu inchirieri de case şi vile in Neamț

Case si vile in Neamț. Dacă ești interesat de case și vile, mai jos vei găsi o sumedenie de anunturi imobiliare cu case de vanzare, inchirieri de case, vile de vanzare sau de inchiriat. Lista de mai jos se împrospătează mereu cu noi anunturi imobiliare, așa că nu ezita sa ne vizitezi periodic, fie că vrei sa inchiriezi sau să cumperi o casa sau vila. Anunturile sunt adăugate fie de către agentii imobiliare, fie de către persoane particulare care dețin una sau mai multe case de vanzare sau de inchiriat.

Ca să-ți ușurăm munca de a-ți găsi vila sau casa perfectă pentru tine, am introdus câteva opțiuni de căutare cum ar fi filtrarea după suprafața imobilului, suprafața terenului unde este amplasată casa respectivă, numarul de băi, de dormitoare, dotări, data adăugării anuntului și alte atribute care îți vor înlesni căutarea. Ofertele contin datele de contact ale proprietarilor, poze cu vila sau casa scoasa la vanzare sau spre inchiriere, detalii despre ea și chiar împrejurimi. La fel, daca vrei să adaugi un anunt imobiliar gratuit, nu uita să specifici la rândul tău toate aceste specificații.

Cauta casa sau vila perfectă pentru tine in Neamț
Am găsit 2 anunţuri imobiliare care se potrivesc filtrelor de căutare. Rezultate afişate:1 - 2

Vand vila si teren Garcina P.Neamt

Vand vila si teren Garcina P.Neamt
Vile de vânzare Piatra Neamț zona Garcina, adăugat la: 30 septembrie 2015
• Reper: Garcina • Comuna: Garcina • Judetul: Neamt • Suprafata teren: 3351 mp • Deschidere: 22,5 m • Amplasament: la ...

130,000.00 EUR

MINICOMPLEX DE LOCUINTE IN STATIUNEA DURAU, JUD. NEAMT

MINICOMPLEX DE LOCUINTE IN STATIUNEA DURAU, JUD. NEAMT
Case de vânzare Bicaz zona Statiunea Durau, adăugat la: 06 ianuarie 2012
Minicomplex de locuinte in statiunea Durau/Ceahlau compus din : Corp A : 4 ...

95,500.00 EUR